• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre til skjemaet

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Forslag til mottaker av pris eller søknad om kultur og idrettsstipend

Forlag til mottaker av pris eller søknad om stipend

Send inn forslag innen 1.november. Du kan legge inn forslag om flere priser i samme skjema. Trykk på Legg til nytt forslag etter du har fyllt ut informasjonen.

Priser og stipend tildeles av politikerne i utvalg for kultur og samfunn i møtet den 28. november og overrekkes av ordfører Frode Fjeldsbø på nyttårsmottakelsen.

Innmeldt av:
Dersom du ønsker å legge ved vedlegg
Tillatte filtyper som kan lastes opp er: pdf, png, tiff, jpg, jpeg, doc, docx, odt, odf, rtf, xls, xlsx, txt
Tittel
Filnavn
Hjelp
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.
Vennligst vent...

Loader

Skjemaeier: Gjesdal kommune | Brukerstøtte telefon 51 61 42 00 | Brukerstøtte epost: post@gjesdal.kommune.no