Bedriftsbesøk Magneten Sport

F.v. Bjørn Ørstavik, Frode Fjeldsbø og Tor Knoph - Klikk for stort bildeF.v. Bjørn Ørstavik, Frode Fjeldsbø og Tor Knoph

Nytt bedriftsbesøk - denne gangen var det Magneten Sport som stod for tur.

Med mange års erfaring fra bransjen i ryggsekken - ble den frittstående sportsbutikken Magneten Sport etablert i 2003. Bak etableringen stod de tre karene Tor Knoph, Bjørn Ørstavik og Egil André Ravndal.

Magneten Sport var de første 10 årene lokalisert på Magneten kjøpesenter (i dag Norwegian Outlet), og flyttet i 2013 til dagens lokaler på Amfi Ålgård. Gjennom sin etablering på Amfi fikk de tilgang på større lokaler, og opplevde en betydelig vekst i antall kunder.

Butikken satser på kompetanse, service og utvalg. Kunden skal alltid få nødvendig hjelp til å velge rett produkt til sitt behov.

I tillegg til den fysiske butikken, driver Magneten sport nettbutikken fotballbutikk.no som selger drakter og annet supporterutstyr.

Både Bjørn og Tor er positive til den utviklingen som har vært og nå finner sted i Ålgård sentrum, men peker også på at tilgjengelighet, herunder parkering, er et viktig fokus for handelsnæringen som må løses på en god måte i fremtiden.

Kommunen takker for et spennende besøk hos en engasjert aktør, som bidrar positivt til den flotte handelsutviklingen i Gjesdal og på Ålgård.

Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573