BLINK festivalen for hele familien

Diggar fra Norske Talenter kommer - Klikk for stort bildeDiggar fra Norske Talenter kommer www.fotografeidsmo.no Gjesdal kommune er stolt sponsor og medspiller for BLINK festivalen. Flere av verdens beste skiløpere kommer til Ålgård den 26. juli, for å gå BLINK CLASSICS. Langløpet starter midt i Ålgård sentrum og her blir det også aktiviteter  og underholdning for store og små fra kl. 1600. Vi gleder oss!

Det er hele 3 rulleskiløp som starter i Ålgård sentrum denne dagen - 60 km, 50 km og 20 km. Startskuddet går like utenfor Norwegian Outlet, i Torgveien. Det lengste rennet vises direkte på NRK.

 

I tillegg til rulleskiløpene blir det aktiviteter og underholdning for store og små, fra kl. 16.00-23.00. Vi får besøk av Vitenfabrikken, Ove Rocketroll og Diggar fra Norske Talenter. Marie Øvstebø og Ole Henrik Risøy Solheim fra Gilja opptrer også. Det kan  være greit å vite at Brumleline tar turen innom og at det blir gratis kveldsmat - grillkvess - til alle. Kvelden avsluttes med gratiskonsert med Postgirobygget. Velkommen!

 

 

Mer informasjon om BLINK festivalen.

 

Parkeringskart (PDF, 599 kB)

   

Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573