Bysykler på Ålgård: Vær med og stem på hvor de skal plasseres.

Bysykler på Ålgård: Vær med og stem på hvor de skal plasseres.

Kolumbus har satt ut 10 el-bysykler på Ålgård, og de er klare for bruk. Alt du trenger er en Kolumbus-app og en gyldig billett.

Bysyklene står i ladestasjoner, som foreløpig er plassert ut tre steder på Ålgård. Snart kommer det ladestasjoner på to nye steder. Du kan lett finne ut hvor syklene befinner seg ved å sjekke kartet i Kolumbus-appen eller på Kolumbus sin bysykkel-nettside. Hvis du vil være med på å bestemme plasseringen av den siste ladestasjonen kan du gi din stemme i spørreundersøkelsen

Bysyklene er utstyrt med kraftig elmotor, så du kommer deg lett opp alle bakkene på Ålgård. Vi håper mange benytter syklene til sine daglige ærend rundt om kring på Ålgård, eller som en kjekk start eller avslutning på pendlerreisen med buss.

Hvis du har kjøpt enkeltbillett på bussen, eller har månedskort, så kan du benytte sykkelen i opp til 1 time. For 125 kroner kan du kjøpe eget månedskort for bysykkelen. De av dere som jobber i en HjemJobbHjem-bedrift kan når som helst bruke bysykkelen kostnadsfritt i 1 time. 

Syklene er enkle i bruk! Ordføreren er fornøyd med både appen og sykkelen.
Klikk for stort bilde 

 

 

Vi håper elsyklene blir et godt supplement i innbyggernes transporthverdag, og at vi kan utvide satsingen med flere sykler og ladestasjoner etter hvert.