Idédugnad samskaping - på Veveriet 11.01 kl. 18:00

Veveriet - Klikk for stort bilde

Gjesdal kommune jobber sammen med forskere på IRIS for å skape bedre muligheter for samskaping mellom private, offentlige og frivillige aktører. Nå inviterer vi sammen til en samling der vi både vil forklare hva som menes med samskaping i Gjesdal og få eksempler på hvordan samskaping skjer i ulike organisasjoner og steder. Gjennom dette møtet ønsker vi å involvere innbyggere, foreninger og lag til å bli med på å finne ut hvordan samskaping kan skje, og hva som er premissene for å engasjere innbyggere i samskaping. Hva er viktig for å engasjere frivillige, og hva får frivillige igjen for å engasjere seg?
Vi vil informere om borgerbussprosjektet i Gjesdal, og inviterer alle til å være med å diskutere hvordan borgerbuss-tilbudet bør være og hvordan det bør organiseres for at det skal fungere godt for alle parter.
Vi håper dere setter av et par timer denne torsdagskvelden for å bli med på denne idé-dugnaden. Det blir servert pizza og drikke.

Programmet er som følger:
• Velkommen: Hva er samskaping og hvorfor trenger vi en idédugnad?
• Samskaping i Gjesdal v/ Frode Fjeldsbø
• Borgerbuss-prosjektet, hva er det og hvor står prosjektet nå?
• Hvordan kan vi jobbe med samskaping i Gjesdal?
Vi legger opp til samarbeid, ide-utvikling og diskusjoner i grupper

Alle er velkommen!
Ønskes mer informasjon om samlingen, kan Kristiane Lindland, IRIS, kontaktes på mail:
krml@iris.no eller Jane Merete Jonassen på mail: JaneMerete.Jonassen@gjesdal.kommune.no