Informasjonsmøte om produksjonstilskudd og gjødslingsplan

Gjesdal kommune inviterer til informasjonsmøte om produksjonstilskudd og gjødslingsplan onsdag den 26. april, klokken 19.00 på Veveriet, Rettedalen 4.

Fra og med mai 2017 vil det skje endringer i hvordan du skal søke om produksjonstilskudd i jordbruket.

Det blir nye søknadsfrister, nye telledatoer, nytt og forbedret elektronisk søknadssystem. Første registrering i det nye søknadsskjemaet gjør du i perioden mellom 1. mai som er telledato, og 15. mai som er søknadsfrist. Andre registrering i det nye søknadsskjemaet gjør du i perioden mellom 1. oktober som er telledato og 15. oktober som er søknadsfrist.

Søknaden skal leveres elektronisk. Fra og med mai 2017 er det ikke mulig å levere søknad om produksjonstilskudd på papir.

Vi ønsker å informere om søknad om produksjonstilskudd og gi en innføring i det nye søknadssystemet, og inviterer til informasjonsmøte onsdag den 26. april, klokken 19.00 på Veveriet, Rettedalen 4. Gjesdal kommune .

Reglene om gjødslingsplan er innskjerpet, vi har derfor invitert Ragnvald Gramstad fra Norsk landbruksrådgivning som vil informere om gjødsel og gjødslingsplan.Gjesdalbygda - Klikk for stort bildeGjesdalbygda Gudrun Kristensen

Send gjerne en sms til Gudrun Kristensen på telefon 412 34 175 om du kommer, dette på grunn av matbestilling.

Vi håper at den travleste tiden i lemminga er ferdig, at plogen denne kvelden får stå, og at vi ser deg på møte!