Kjenner du noen som fortjener en pris?

Reidar Skjold mottar Frivilligprisen 2016 - Klikk for stort bildeReidar Skjold mottar Frivilligprisen 2016 Gjesdal kommune

Gjesdal kommune deler ut flere priser til innbyggere og lag og foreninger som gjør en ekstra innsats på kulturfeltet og i lokalsamfunnet.

Hvis du kjenner noen som fortjener Kulturprisen, Frivilligprisen, Dugnadsstatuetten eller å bli kåret til årets Gjesdalprofil, så kan du sende inn navn og en kort begrunnelse til på dette skjemaet  innen 10. november

Det er også mulig for talenter å søke om kultur- og idrettsstipend innen 10. november (utvidet frist).

Priser og stipend tildeles av politikerne i utvalg for kultur og samfunn i møtet den 30. november og overrekkes av ordfører Frode Fjeldsbø på nyttårsmottakelsen.

Mer informasjon om de ulike prisene finner du her