Lean konferanse med Gjesdal- bidrag

Lean.png - Klikk for stort bildeLean.png

To avdelinger fra Gjesdal stod på scenen da årets Lean konferanse gikk av stabelen i Sola sist uke.

TPM ( troen på mennesket) Lean bruker nettverk består av ca 60 enkeltbedrifter som deler erfaringer med sitt Lean arbeid.  Årets konferanse ble arrangert i Sola siste uke, og der var to avdelinger i Gjesdal inviterte til å dele sitt Lean arbeid- NAV og Bamsebo barnehage.

Stig Hess foreleser 1 - Klikk for stort bildeStig Hess foreleser 1 Tom Kenneth Gilje "Hvordan NAV løste Lean - gåten" var tittelen på leder Stig Hess sitt foredrag på parallell-sesjonen dag to. Stig fortalte hvordan NAV kontoret har lykkes i å involvere de ansatte, og hvordan målekort kan brukes for å følge resultater av forbedringsarbeidet. Sesjonen var svært godt besøkt og deltakere fra både kommuner og privat næringsliv var ivrige etter å stille spørsmål og lære mer.

Kari Rosland Hadland 1 - Klikk for stort bildeKari Rosland Hadland 1 Rannveig Eriksen Kari Rosland Hadland er styrer i Bamsebo barnehage. Sammen med pedagogiske ledere, Monica Johnsen og Kristine Svendsen Lomeland, fortlate hun om Lean reisen i Bamsebo barnehage. Bamsebo har hatt fokus på å bygge en felles kultur for alle og skape nye vaner som gir varige endringer i arbeidet.

Øvrige deltakere fra Gjesdal kommune var stolte over NAV og Bamsebo sine bidrag til konferansen. At deltakere tok kontakt i etterkant for å få komme til Gjesdal på Lean- besøk vitner om suksess. Vi kunne  si: Velkommen til Gjesdal!

Her kan du studere presentasjonene fra NAV og Bamsebo: