Navnekonkurranse for stranda og parken i sentrum

Bading på torget - Klikk for stort bilde Reidun S. Skjørestad

Nå kan du være med å bestemme hva navnet blir!

Området i sentrum med stranda og parken rundt skal få et felles navn. Utvalg for kultur og samfunn har vedtatt at navnevalget skal gjelde for hele kanalparken, og ikke bare stranda.

Hvordan foregår navnekonkurransen?

I første omgang kan alle foreslå navn på Facebook-sidene til både Gjesdalbuen og Gjesdal kommune.

Jury

Juryen består av juryformann Kåre Idland (politisk representant), Ivar Brekken (eldre garde), Eugen Hammer (redaktør i Gjesdalbuen), Jane Merete Jonassen (kulturleder i Gjesdal kommune) og Espen M. Gramstad fra ungdomspanelet.

Juryen plukker ut tre til fem av forslagene som kommer inn. Deretter legges det opp til en avstemming, hvor alle kan være med å stemme. Det alternativet som får flest stemmer, er det navnet som blir valgt.

Les også artikkelen i Gjesdalbuen

Gjesdal kommunes Facebook-side

En kan nominere navn fram til 31. desember. Vinneren får et gavekort på 1000 kroner hos Amfi Ålgård.