Aktuell informasjon

Oppdatert versjon av koronavaksinen til oppfriskningsdose kommer om kort tid

Gjesdal kommune mottok fredag 02. september brev fra FHI med informasjon om at det om kort tid vil komme en oppdatert versjon av vaksinen mot Covid-19.

Den oppdaterte versjonen inneholder antistoffer mot det opprinnelige covid-19 viruset (Wuhan)  i tillegg til omikron-variantene BA.1. (Cominarty Orginal/Omicron BA.1 fra Pfizer/BioNTech)

Kommunen vil etter planen få den oppdaterte vaksinen i uke 38.

Innbyggere som har timeavtale til oppfriskningsvaksinasjon:

• Ønsker du gammel vaksine - møt opp til avtalt time
  • Ønsker du oppdatert vaksine - avlys opprinnelig time på  dette skjemaet eller ring kommunen på 51 61 42 00. Vi gir deg da ny tid i uke 38 eller senere.

Innbyggere som ikke har timeavtale til oppfriskningsvaksinasjon:

• Ønsker du gammel vaksine - bestill time via  Remin. Vi vil ha den gamle vaksinen til og med uke 38.
  • Ønsker du oppdatert vaksine - bestill time via Remin fra uke 38 (21. september).

Ny oppdatert vaksine gjelder bare oppfriskningsdoser, og ikke til grunnvaksinering. Grunnvaksinering er med opprinnelig Cominarty (Pfizer/BioNTech)