Ungdomshuset Stasjonen utvider tilbudet igjen

Ungdomshuset Stasjonen - Klikk for stort bilde Gjesdal kommune Shutterstock

I høst holder Ungdomshuset Stasjonen åpent en fredag i måneden. Vi på huset ønsker å støtte opp om rusfritt helgetilbud med å være med på å dekke opp tilbudet til ungdom i helg. Tidligere har vi hatt et større arrangement knyttet opp mot helg, men det har ikke alltid vært på kveldstid.

Vi holder åpent følgende fredager høsten 2017:

1. desember

Tidspunktet er klokka 18:00 – 22:00. Tilbudet er for de under 18 år.

Hva aktiviteten blir på disse fredagene er opp til crew. Førstkommende fredag har de ønsket seg filmkveld med taco og brownies. Det blir bra det. Gratis å komme inn så klart.

Åpent i høstferien for første gang

Vi holder også åpent i høstferien for første gang. Da holder vi åpent:
Tirsdag 10. oktober: 12:00 – 18:00
Torsdag 12. oktober: 12:00 – 18:00

For å holde deg oppdatert om alt som skjer på huset er lurt å følge oss på instagram og facebook.

Om huset:

Ungdomshuset Stasjonen er et kommunalt drevet ungdomskulturhus. Her skal terskelen være lav og huset er for ungdom fra 8. klasse og oppover. Mye aktiviteten er åpent for hele alderstrinnet, men noe aktivitet kan ha en mer snever aldersinndeling. Da er dette spesifisert. I tillegg er nærmest all aktivitet på huset vårt GRATIS!

Vi som jobber der

Huset har et StasjonsCrew. Disse sitter i styret og er med på å bestemme hva som skal skje på huset. Samtidig jobber de i kafeen og på arrangementene. Dette er en fantastisk gjeng som ikke er redd for å ta i et tak. Det er ikke ofte du får et nei fra dem om det er noe som skal gjøres. Å være i crew er sosialt og lærerikt. StasjonsCrew er og representert i Ungdomspanelet i Gjesdal kommune. Som takk for hjelpen har vi også egne crewarrangement.

Huset drives av kulturavdelingen i Gjesdal kommune. Aslak Moen er utdannet lærer og har et fantastisk lag med ungdommene på huset. Han er den av de voksne du finner mest på huset og i aktiviteten. Aslak har og god musikkompetanse og driver eget musikkverksted på huset innimellom andre workshops. Helene Nord-Varhaug er jobber både som bibliotikar på Gjesdal folkebibliotek og på ungdomshuset. Hun har årevis erfaring med arbeid fra ungdomsklubber på Jæren. Janne Håland er på huset annenhver tirsdag. Hun er utdannet sosionom og er ungdomskontakt i fra familiesenteret i kommunen. Her får ungdommene mulighet til å prate, i tillegg er hun god på å lage mat med ungdommene. Mari Rettedal Westlake er utdannet teaterprodusent og legger opp programmet for huset etter innspill fra ungdommene. Hun finner du på huset mest på fredagsåpent.

Åpningstider

Ungdomshuset Stasjonen er åpent tirsdager og torsdager samt en fredag i måneden. På ukedagene er vi åpent fra når skolen ringer ut.

Tirsdag: 12:00 – 18:00 (20:00 når vi har workshops i tillegg)
Torsdag: 14:30 – 21:00
Fredag (en gang i måneden 18:00 – 22:00)

Har du noen spørsmål i forhold til Ungdomshuset Stasjonen så ta kontakt med prosjektleder Mari Rettedal Westlake på mail: mari.r.westlake@gjesdal.kommune.no eller på mobil 468 66 101