Vil din bedrift ha besøk?

Klikk for stort bilde

Ordfører, rådmann og næringssjef besøker regelmessig bedrifter i kommunen, ønsker din bedrift besøk?

Det å besøke bedrifter i kommunen er en viktig, spennende og lærerik del av kommunens arbeid. Gjesdal kommune er opptatt av at kommunen skal være attraktiv, også som sted å drive næring. For å lykkes i dette arbeidet er det viktig med forståelse for hva som er sentrale drivere i det private næringsliv, og hvordan kommunen kan drive aktiv tilrettelegging som virker.

Det er nå nytt år og nye bedriftsbesøk skal planlegges. Har din bedrift lyst på et uformelt besøk hvor kommunen gis et innblikk i bedriften og hva som er viktig for at dere skal kunne utvikle virksomheten videre - ta kontakt med næringssjef André Andreassen.

Ta gjerne en titt på hvilke bedrifter vi har besøkt så langt - bedriftsbesøk.

Næringssjef