Barn og unges kommunestyre 2018

Barn og unges kommunestyre 2018 - Klikk for stort bilde

Tirsdag 6. mars ble barn og unges kommunestyre avholdt på Veveriet.

Temaet for årets møte var Digital mobbing. Elever, politikere og administrasjon fikk flere oppgaver å løse tilknyttet dette temaet.

Som vanlig hadde også elevrådene forberedt spørsmål til politikere og administrasjon. Disse ble svart på i tur og orden, og som vanlig var det mange gode spørsmål som ble stilt.

Til slutt skulle hele 110 000 kr fordeles. Tidligere år har summen vært kr. 60 000, men i fjor ble ikke denne summen brukt opp, og derfor ble beløpet nesten doblet i år.
Her var det sendt inn forslag fra skolene på forhånd, men det ble også lagt fram noen nye forslag i møtet.

Det forslaget som tilslutt fikk flertall var følgende: 60 000 kr til wifi på offentlige steder. 25 000 kr hver til Oltedal og Dirdal skole.

Det var også i år utnevnt en ungdomsordfører. Denne gangen var det Nora Maudal som fikk dette vervet, og hun ledet møtet på en utmerket måte sammen med ordfører Frode Fjeldsbø.

Takk for i år, vi gleder oss allerede til neste år!

Barn og unges kommunestyre 2018 - Klikk for stort bilde