Bedriftsbesøk Westernbyen og Gjesdal Catering

F.v André Andreassen, Frode Fjeldsbø, Ingve Lima, Knut Underbakke, Solfrid Sivertsen og Tor Egil Bakken. - Klikk for stort bildeF.v André Andreassen, Frode Fjeldsbø, Ingve Lima, Knut Underbakke, Solfrid Sivertsen og Tor Egil Bakken.

For litt over ett år siden var kommunen på bedriftsbesøk hos Gjesdal Gjestgiveri, men siden den gang har det skjedd større endringer. Torsdag 15. mars var det derfor naturlig å avlegge Westernbyen og Gjesdal Catering et besøk.

I Westernbyen ble vi godt mottatt av Solfrid Sivertsen, Tor Egil Bakken og Ingve Lima.

Ordfører innledet besøket med å orientere om bakteppet for besøket. For kommunen er det svært viktig å være tett på næringslivet for å forstå deres muligheter og utfordringer, slik at vi kan tilrettelegge og samhandle på en best mulig måte.

Som nevnt innledningsvis har det skjedd større endringer hos aktørene. Westernbyen og Gjesdal Catering er et relativt nystiftet selskap hvor personene bak Westernbyen og tidligere Gjesdal Gjestgiveri/Gjesdal Catering har gått sammen og eier nå 50 % hver. De er nå samlokaliserte i Westernbyen, og leverer et bredt spekter av tjenester som catering, arrangementer, søndagsmiddag, eventer og mye mer. I tillegg har de en samarbeidsavtale med Ingve Lima (Kongeparken Camping), som ut over å drifte campingplassen også har tatt over romutleie i Gjesdal Gjestgiveri som nå driftes som "Bed and breakfast".

Siden oppstart av den felles satsningen har alle parter opplevd en betydelig vekst, og de er svært positive til hvordan ting har utviklet seg. Selskapet har også ambisiøse planer for fremtiden, og går med spennende tanker rundt hvordan de kan utvikle seg og sitt konsept i årene som kommer.

Ut over det å samarbeide internt i sin felles satsning har også aktørene en brennende interesse for at alle aktører i Gjesdal i fellesskap bidrar til å løfte hverandre frem for å skape et enda mer attraktivt Gjesdal. Dette er selvfølgelig noe som kommunen er svært positive til.

Kommunen takker for et inspirerende besøk hos en engasjert bedrift som er opptatt av samskaping, det å spille hverandre gode og som viser at samhandling gir resultater.