Busstopp-parken

busstopppark1 - Klikk for stort bilde Vi er i gang med bygging av busstopp-parken!

Vi er nå i gang med bygging av det siste elementet på Ålgårds nye torg. Parken skal inneholde trær, benker og to overbygg – et mot torget og et mot Ole Nielsens vei. I medvirkningsverkstedet var det tydelig at folk ønsket et torg med mye forskjellig, men også en plass for opphold mot vær og vind og noe fargerikt.  I samarbeid med Rogaland fylkeskommune kom vi opp med ideen om å lage en kombinasjon av alt dette - Busstopp, park, opphold med ly for vær og vind og noe som er fargerikt.

Anlegget skal også inneholde wi-fi tilgang, mulighet for lading av mobiltelefon og sanntidsinformasjon fra Kolumbus. Rogaland fylkeskommune betaler halvparten av byggekostnadene og skal også dekke vedlikeholdskostnader. Vi håper at alle innbyggere vil bli fornøyde med den siste biten av torget, spesielt de som velger å reise kollektivt.

Anlegget er tegnet av KAP arkitekt og hovedentreprenør er Georg Stangeland.

busstopppark2 - Klikk for stort bilde