Gjesdal er AV-OG-TIL-kommune

Gjesdal-kommune-som-AV-OG-TIL-kommune-signering-av-avtale-GK-01376 - Klikk for stort bilde

Kommunestyret har vedtatt at Gjesdal blir AV-OG-TIL-kommune. Onsdag 6. desember ble avtalen inngått.

AV-OG-TIL Lokalt er et samarbeid med norske kommuner om praktisk, enkel og gratis alkoholforebygging. Ved å fremme alkovett forebygger og reduserer vi alkoholskader.

Alkovett er å tenke over om man skal drikke og når man skal stoppe. Personer med godt alkovett reflekterer over hvordan eget alkoholinntak kan påvirke uheldig, om det kan bidra til skade, risiko eller utrygghet for en selv eller dem rundt, og tar valg på bakgrunn av refleksjonen.

avogtil.no

Gjesdal kommune som AV-OG-TIL kommune - kake - Klikk for stort bildeGjesdal kommune som AV-OG-TIL kommune  - Klikk for stort bilde