Kranselag Lokstallen

20170704_124056_resized - Klikk for stort bilde

Det er nå litt over ett år siden kommunestyret fattet sitt vedtak om hvem som skulle overta Lokstallen. I dag, 4. juli, var det endelig tid for kranselag.

LokstalleEierne av Lokstallen Eiendom f.v. Magne Svendsen, Berit Underhaug Waage og Christian Waage. - Klikk for stort bildeEierne av Lokstallen Eiendom f.v. Magne Svendsen, Berit Underhaug Waage og Christian Waage. n Eiendom AS, som er eid av Masiv Eiendom AS og Underhaug Waage Eiendom AS, avholdt i dag kranselag. Det var ca 65 gjester tilstede på dagens arrangement, og her var både kunder, leverandører, kommunen, eiere med flere representert.

Christian Waage og Magne Svendsen orienterte om bygget og fremtidig tilbud. - Klikk for stort bildeChristian Waage og Magne Svendsen orienterte om bygget og fremtidig tilbud. Det ble orientert om bygget, valg av løsninger samt åpning, som er satt til 31. august. På menyen var det komler, selvfølgelig levert av Lura Turistheim, som vil være leietaker i bygget og stå ansvarlig for driften. Bygget vil huse både kafé, resturant, bar, egne lokaler for selskap / konferanse med mer.

Satsningen på Lokstallen føyer seg inn i rekken av aktiviteter og investeringer som er med på å illustrere den entusiasme og det momentum som nå er i Gjesdal og Ålgård sentrum.

Kommunen ser frem til at bygget blir ferdigstilt, og har stor tro på at dette i sammen med øvrige tilbud og satsninger, vil bidra til å skape et attraktivt sentrum både for innbyggere, næringsliv og tilreisende.