Stenging av FV 45

Arbeid i Røyrdalstunellen i Dirdal 1 - Klikk for stort bilde Reidun Skjørestad Røyrdalstunellen i Dirdal vil bli nattestengt alle dager i perioden fra 18. april og fram til 22. mai i tidsrommet 23:00 - 05:30.

Torsdag 30. mars ble det holdt et møte mellom Statens vegvesen, politiet og kommunene Bjerkreim, Sirdal og Gjesdal. Hensikten med møtet var å gjennomgå de kommunikasjonsmessige utfordringene som har vært fram til nå, knyttet til stenging av Fv 45/Røyrdalstunellen, og å se på tiltak framover mot den permanente stengingen av vegen 22. mai.

Partene var enige om at informasjonen og kommunikasjonen mellom etatene (og dermed også ut til publikum) kunne vært bedre, og avtalte ulike tiltak for å rette dette.

Vegvesenet opplyste at tunellen vil bli nattestengt alle dager i perioden fra 18. april og fram til 22. mai i tidsrommet 23:00 - 05:30. Dette er nødvendig for at arbeidet i sommermånedene skal kunne gjennomføres som planlagt og innen oppgitt frist. Fram til 22. mai vil nødetatene i kritiske situasjoner fortsatt få slippe gjennom tunellen ved å ringe/melde på oppgitt telefonnummer.

Informasjonsbrosjyre fra Vegvesenet

Tirsdag 25. april blir det arrangert et folkemøte i Dirdalhallen.