Teknisk drift informerer om bruk av feilmelding

Typiske feil:Veiarbeid i Oltedal får publikum - Klikk for stort bildeVeiarbeid i Oltedal får publikum Geir Einarsen

• Oppdager du et hull i veien?
  • Har du passert påkjørte trafikkskilt?
  • Er det dårlig sikt grunnet hekker eller annen vegetasjon?
  • Eller er det ikke brøytet eller strødd?
  • Manglende feiing eller behov for feiing?

Du kan gi oss beskjed med nettbasert skjema!

Hvem har ansvar for hvilke veier

Gjesdal kommune ved Teknisk Drift har ikke ansvaret for alle veier og gater. Det er derfor viktig at du sjekker dette før du kontakter oss. Vi har kun ansvaret for alle kommunale veier, gater, fortau samt gang- og sykkelveier. Vi har i tillegg ansvaret for gang- og sykkelveier og gatelys langs fylkesvei.

• Private veier, velveier og felles avkjørsler er grunneiers ansvar.
  • Riksveier og fylkesveier er Statens Vegvesen sitt ansvar (unntatt gang og sykkelveier og gatelys langs fylkesvei)

Teknisk drift tar mer enn gjerne imot meldinger om forhold innenfor kommunens ansvarsområde. Men for at det skal gå så fort og effektivt som mulig, ber vi deg å sjekke hva slags vei det er slik at henvendelsen sendes til rett mottager.

Hvem eier hvilke veier?

Det er ikke lett å vite hvilke veier som er kommunale eller fylkesveier m.m. Oversikt over de fleste veier finnes hos Nasjonal vegdatabank (NVDB)

Get it on Google Play

Available on the app store