Ordfører

Ordfører Frode Fjeldsbø - Klikk for stort bilde Ålgård fotostudio Frode Fjeldsbø, Ap, ble valgt gjenvalgt som ordfører i Gjesdal etter kommunestyrevalget 2015.


Henry Tendenes, H, ble valgt som varaordfører.Ordførerens ukeprogram

 

 

 

 

 

 

Brette opp ermene

 

Som ordfører er jeg nå klar, klar til å brette opp ermene og ta et tak. Ordføreren er folkets og velgernes fremste tillitsvalgte i en kommune. Dette er en svært viktig jobb. Ordføreren har ansvar for alle de godt 11 000 innbyggerne og godt 900 ansatte i kommunen. Jeg er stolt over at det nå er jeg som skal representere dere alle.
 
Gjesdal er en flott kommune, kloss på naturens mange rekreasjonsmuligheter og nær Nord Jærens mangfoldige kulturliv. Vi får både i pose og sekk. Vi bor landlig og naturnært og har samtidig Stavanger-Sandnes sitt byliv tett ved.
 
Gjesdal kommune er en veldrevet kommune, med en profesjonell og dyktig stab slik jeg kjenner den som innbygger og som politiker. Vi står overfor mange utfordringer i de nærmeste årene. Vi må ha nok barnehager og klasserom, gode omsorgs- og helsetilbud, god infrastruktur og gode tjenester på alle felt. Stor folkevekst skapt av stor økonomisk vekst i vår region skaper press både i boligmarked og på kommunens tjenester. Dette er positive utfordringer som folk i mange land vil misunne oss, i land og regioner preget av stagnasjon og tilbakegang. Så når alle kommunens ansatte, Gjesdals folkevalgte og jeg som ordfører sammen bretter opp ermene, er dette det viktige bakteppet. Våre utfordringer, problemer og vanskeligheter utspiller seg i det landet som av FN årlig kåres til verdens beste land å bo i. Jeg er takknemlig for dette. Det betyr selvfølgelig ikke at våre utfordringer er uviktige. Dette er våre utfordringer, det er dette vi skal jobbe med. Men det betyr at det vi jobber for å utvikle videre, forbedre, endre og justere, er gode offentlige tjenester i et veldrevet og godt samfunn. Dette ser jeg fram til på deres vegne å jobbe med!
 
Ta gjerne kontakt med meg som ordfører om det er noe du mener jeg bør vite om, om det er noe du mener kan gjøres bedre. Det er viktig for oss politikere å kjenne pulsen i kommunen. Enklest når du meg her: ordforer@gjesdal.kommune.no, eller om du har det travelt på tlf. 980 18 908.
 
Frode Fjeldsbø
ordfører
 
Varaordfører Henry Tendenes kan kontaktes på henry.a.tendenes@politiker.gjesdal.no eller på tlf. 971 93 679.

 

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

bilde av Frode Fjeldsbø
Ordfører
Tlf: 5161 4210
Mobil: 980 18 908
E-post  

 

 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573