• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Informasjon

Skjemautfylling

VIl du stille opp som frivillig?

Kommunen jobber med å få oversikt over tilgjengelige ressurser og hvilke oppgaver frivillige kan påta seg lokalt. Via dette skjemaet kan du melde deg som frivillig til å være med og hjelpe. Du vil bli kontaktet ved behov og få nødvendig informasjon da. I mellomtiden er det viktig at man ikke tar unødige sjanser og bryter smittebarrierer ved karantene/isolering: https://helsenorge.no/koronavirus/karantene-og-isolasjon.

Ikke send taushetsbelagte eller sensitive opplysninger via dette skjemaet.

Gjesdal kommune er behandlingsansvarlig for informasjonen som oppgis i skjemaet. Behandlingens formål er å organisere frivillig arbeid og kartlegge behov for assistanse i forbindelse med koronavirussituasjonen. Opplysningene benyttes til videre kontakt og kartlegging av behov til bistand. Du kan når som helst ta kontakt med kommunen for å be om å få slettet informasjon du har oppgitt i dette skjemaet. Se kommunens generelle personvernerklæring for kontaktinformasjon og øvrige rettigheter: https://www.gjesdal.kommune.no/tjenester/politikk-og-administrasjon/administrasjon/personvern-og-informasjonskapsler/
Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader