Vi drikker mer i feriene enn ellers. Hvor mye er det egentlig greit å drikke når man er på sommerferie med barna?

Av-og-til-logo


Som AV-OG-TIL-kommune er vi i Gjesdal spesielt opptatt av alkovett i samvær med barn og unge.


Ansatte og innbyggere i Gjesdal skal kjenne til Veileder for forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme. (PDF, 2 MB) Veilederen er laget som en del av det rus og kriminalitetsforebyggende arbeidet (SLT) i Gjesdal. Målet er å gi informasjon om god forebygging, mulige bekymringstegn og hva du skal gjøre ved bekymring.

Les mer om SLT arbeidet i Gjesdal.

Gravid

 

 

GOD START kurs for førstegangsforeldre før fødsel fortsetter. Se kursdatoene for 2018.

Logo for God oppvekstDet er mange ungdommer som bruker el-sykkel i Gjesdal. For å forebygge ulykker ber vi ungdom og foreldre lese den viktige informasjon fra lensmann Kåre Birkeland, og snakke sammen om dette hjemme.

Forsidebilde. Foreldrehverdag.no

 

Foreldrehverdag.no hjelper deg å bli bedre kjent med barnet ditt og deg selv, og handler om forholdet mellom dere. Du får ikke fasitsvar, men kanskje noen nye tanker om hvorfor du gjør som du gjør, hvorfor barnet ditt gjør som det gjør og hvordan dere kan få det bedre sammen i hverdagen.

Bufetat


Familievernet har noe kontortid på Ålgård etter avtale. Ring 51 53 81 50 for timebestilling. Familievernkontoret i Sør-Rogaland gir tilbud ved samlivs- og relasjonsproblemer. Enkeltpersoner, par og familier kan ta kontakt. Tilbudet er gratis.

Ungdommen

Foreldre er de viktigste forebyggerne. Foreldre har innflytelse på ungdommens holdninger og valg, og foreldre har stor mulighet til å påvirke unges vaner.
 

Familiesenteret består av Jannicke Salangi og Aud Samnøy Eidsvåg som tidligere jobbet i oppvekstteamet,og Janne Håland og Kjerstin Torgersen Eidsmo som jobbet med barn og unge i psykisk helse og rusvern.

Familiesenteret har lokaler i Rettedalen 7.

JDPS. Jæren distriktspsykiatriske senter

"Før eller siden kan livet bli tøft for alle".
Ambulant akutteam ved Jæren distriktspsykiatriske senter kan kontaktes hele døgnet. Tilbudet gjelder for innbyggere over 13 år, i Gjesdal, Klepp, Time og Hå.

Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573