Barnehagetilbudet i Gjesdal

Barnehagebarn. - Klikk for stort bilde I Gjesdal er det 8 kommunale og 4 private barnehager. I tillegg er det en avdeling for åpen barnehage i Flassabekken barnehage.       

Barnehagene i Gjesdal ønsker å gi barn fra 1 til 5 år barnehagetilbud som er tilpasset barn og foreldres behov. Vårt mål er at hvert barn opplever seg anerkjent og blir møtt på en måte som utvikler barnets selvtillit og selvfølelse. Alt innhold er tilpasset det enkelte barns forutsetninger.

 

 Barnehagens arbeid skal være basert på omsorg og læring, og leken er den viktigste arbeidsformen.

 

 Barn som forlater barnehagen har med seg en rikdom av mestringserfaringer og positive opplevelser. De har utviklet et rikt språk og god sosial kompetanse, og de har lyst til videre utforskning og læring.

 

 Personalet har stor kompetanse i å jobbe målrettet og opplever glede og yrkesstolthet i forhold til å skape optimale utviklingsmuligheter for det enkelte barn.

 

 Åpen barnehage er et tilbud for dere som er hjemme med deres egne eller andres barn, og har lyst til å treffe andre voksne og la barna leke med andre barn.  I menyen på høyre side (under hvis du er på mobil) finner du mer informasjon om hver enkelt barnehage ved å klikke på barnehagens navn.

 

Fant du det du lette etter?
Tjeneste (1)
Eksterne linker
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573