Bamsebo barnehage

Klikk for stort bildeBamsebo barnehage (Gjesdal kommune) Geir Einarsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visjon: Gode opplevelser - gode minner

 

Om barnehagen:

Vi er en veletablert avdelingsbarnehage med plass til 68 barn. Vi har en stabil personalgruppe hvor flere har jobbet hos oss i mange år.

Med bakgrunn i vår visjon ønsker vi at alle barna skal få gode opplevelser, i alle hverdagssituasjoner, både ute og inne i barnehagen. Opplevelser som de tar med seg som gode minner inn i ungdomsårene og voksen alder. Vi bruker nærmiljøet som en arena for både lek, læring og gode opplevelser, og besøker både Figgjoelva, toglinja, ulike bedrifter, skogen og lekeplasser. En og annen gang reiser vi også på tur med rutebussen, som går rett forbi barnehagen vår.

Vi har et tett samarbeid med Ålgård bo- og aktivitetssenter. Målet er å spre livsglede. VI går på besøk, og både synger og prater sammen med de eldre.

De fleste barn er opptatt av venner, og gode vennskapsrelasjoner dannes som oftest gjennom leken. Vi har derfor et stort fokus på lek enten vi er ute, inne eller på tur. Vi jobber for at alle barn skal utvikle et godt språk, og er godt i gang med å lære oss tegn til tale, for å styrke språkutviklingen.

Vi legger vekt på et godt og tett samarbeid med foreldre/foresatte og tilbyr blant annet hjemmebesøk for alle nye barn før oppstart.

Organisering av barnehagen:

Bamsebo barnehage har fire avdelinger; en småbarnsavdeling for barn i alderen 1-3 år og tre avdelinger for barn i alderen 3-6 år.

Åpningstid:

07:00 - 16:45. Åpningstiden kan utvides til kl. 17:00 dersom foresatte har behov for det.

Måltider:

Barna har medbrakt matpakke til frokost. Barna får servert lunsj, og et lett måltid som består av knekkebrød og frukt på ettermiddagen. Vi tilbyr barna varmrett en dag hver uke. Her får barna forsyne seg selv fra vår svært populære buffet, som består av både fisk, kjøtt, ris, fullkornspasta, brød, ulike grønnsaker og salater. 

Her finner du oss:

Adresse: Skogveien 4B, 4330 Ålgård

Telefon: 51 61 48 40

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Kari Rosland Hadland
Styrer
E-post
Telefon 51 61 48 41
Mobil 952 94 812
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573