Bamsebo barnehage

Bamsebo barnehage

Bamsebo barnehage - Klikk for stort bildeBamsebo barnehage

Alle barnehagene i Gjesdal kommune jobber sammen for å skape barnehager av høy kvalitet. Vi har barn i fokus og er opptatt av å sikre omsorg og utviklingsstøtte for alle barn.

Visjon: Rustet til å takle livet

Om barnehagen:

Vi er en veletablert avdelingsbarnehage med plass til ca 68 barn. Vi har en stabil personalgruppe hvor flere har jobbet hos oss i mange år.

Med bakgrunn i vår visjon ønsker vi å utvikle robuste barn med tro på seg. Gode vennskapsrelasjoner dannes som oftest gjennom leken. Vi har derfor et stort fokus på lek enten vi er ute, inne eller på tur. 

Vi jobber for at alle barn skal utvikle et godt språk, og er godt i gang med å lære oss tegn til tale, for å styrke språkutviklingen.

Vi nytter nærmiljøet som en arena for både lek, læring og gode opplevelser, og besøker både Figgjoelva, toglinja, ulike bedrifter, skogen og lekeplasser. En og annen gang reiser vi også på tur med rutebussen, som går rett forbi barnehagen vår.

Vi har et tett samarbeid med Ålgård bo og aktivitetssenter. Målet er å spre livsglede. Vi går på besøk, og både synger og prater sammen med de eldre. 

Vi legger vekt på et godt og tett samarbeid med foreldre/foresatte og tilbyr blant annet hjemmebesøk for alle nye barn før oppstart.  

Vi bruker Lean som metode for å hele tiden forbedre oss.

Organisering av barnehagen:

Bamsebo barnehage har fire avdelinger: En småbarnsavdeling for barn i alderen 1-3 år, en aldersblandet avdeling for barn i alderen 2-5 år , og to avdeling for barn i alderen 3-6 år. Vi prøver å tilpasse avdelingene ut fra hvem som søker plass hos oss.

Åpningstid:

07:00 - 16:45. Åpningstiden kan utvides til kl. 17:00 dersom foresatte har behov for det.

Måltider:

Barna har medbrakt matpakke til frokost. Barna får servert lunsj, og et lett måltid som består av knekkebrød og frukt på ettermiddagen. Vi tilbyr barna varmrett en dag hver uke. Her får barna forsyne seg selv fra vår svært populære buffet, som består av både fisk, kjøtt, ris, fullkornspasta, brød, ulike grønnsaker og salater.

Matpenger: 

330,- pr mnd.

Her finner du oss:

Adresse: Skogveien 4B, 4330 Ålgård

Kontakt

Kari Rosland Hadland - styrer Bamsebo barnehage
E-post
Telefon 51 61 48 41

Kart