Aktuell informasjon

Kodlidalen barnehage

Kodlidalen barnehage

Kodlidalen barnehage. - Klikk for stort bildeKodlidalen barnehage.

Alle barnehagene i Gjesdal kommune jobber sammen for å skape barnehager av høy kvalitet. Vi har barn i fokus og er opptatt av å sikre omsorg og utviklingsstøtte for alle barn.

Visjon: Rustet til å takle livet

 

Om Kodlidalen barnehage:

Kodlidalen barnehage er en veletablert barnehage like ved sentral-idrettsanlegget på Solås. Fra våre dører er det kort vei til flotte turområder med fjelltopper og traktorstier. Vi benytter jevnlig den nye idrettshallen på andre siden av veien, og de ulike banene i nærheten.

Vi har et variert terreng i uteområdet vårt, og en grillhytte i umiddelbar nærhet, som gir oss mulighet til å være mye ute året rundt.

Hos oss møter barn og foresatte erfarne og engasjerte ansatte som hver dag er opptatt av å være en trygg og god voksen i barnas liv. Vi legger til rette for utvikling og læring gjennom gode samtaler med barna, allsidig og variert lek og aktiviteter. Vi er opptatt av å lage stimulerende omgivelser som inspirerer barna til kreativ utfoldelse.

I Kodlidalen barnehage er både små og store glad i sang og musikk. Opplevelser i musikkfellesskapet ser vi at både gir mye glede samtidig som det gir støtte til språk og samspill.

For våre aller yngste er oppstarten til barnehagen ekstra viktig, og sammen med barnas foresatte kommer vi frem til gode løsninger som gir en god tilvenning til barnehagehverdagen.

Organisering av barnehagen:

Barnehagen har fem avdelinger; 3 avdelinger for barn i alderen 3-5 år og 2 avdelinger for barn i alderen 0-3 år.

Åpningstid:

07:00 - 16:45.

Måltider:

Frokost: barna har med seg egen matboks
Lunsj: vanligvis brødmåltid m/ grønnsaker ved siden av. Vi tilbyr også varmmat 1-2 ganger i mnd.
Mellommåltid: frukt og knekkebrød

Matpenger:

300,- pr mnd

Her finner du oss:

Adresse: Åfaret 33, 4330 Ålgård

Telefon: 51 61 48 80

 

Kontakt

Anne Gro Håland - styrer Kodlidalen barnehage
E-post
Telefon 51 61 48 76

Kart