Nesjane barnehage

Nesjane barnehage

Nesjane barnehage - Klikk for stort bildeNesjane barnehage

Alle barnehagene i Gjesdal kommune jobber sammen for å skape barnehager av høy kvalitet. Vi har barn i fokus og er opptatt av å sikre omsorg og utviklingsstøtte for alle barn.

Barnehagens visjon: Trygge barnesinn med røde eplekinn

 

Om Nesjane barnehage:

Vi ønsker at barna som går i vår barnehage skal utvikle et godt selvbilde og bli trygge på seg selv. Vi vil gi barna gode opplevelser i naturen og barnehagen har egne kanoer, lavvo og gapahuk. Vi ønsker å gi barna et variert tilbud med trygge rammer – både ute og inne.

Barnehagen har dette året fokus på kropp og helse. Vi har fokus på livsmestring, sosial kompetanse og gode opplevelser sammen - både inne og ute i naturen. 

I tillegg har vi fokus på språkstimulering og språklig utvikling. Hele personalgruppa har fått opplæring i tegn til tale, og vi bruker dette som et redskap til å stimulere barns språk.

Vi legger vekt på et godt og tett samarbeid med foreldre/ foresatte og tilbyr blant annet hjemmebesøk for alle nye barn før oppstart.

Vi bruker Lean som metode for å hele tiden forbedre oss.

Organisering av barnehagen:

Nesjane barnehage har fire baser/avdelinger. Fra august 2019 vil barnehagen ha to naturbaser, en for 2 åringer og en for barn fra 3-5 år.  

Åpningstid:

7:00 - 17:00 (men barnehagen praktiserer behovsprøvd åpningstid og har inneværende år åpent fra 7:00 - 16:45)

Måltider:

Barna får servert lunsj og frukt i barnehagen. Til frokost spiser de medbrakt matpakke.

Matpenger:

300,-

 

Her finner du oss:

Ånundskaret 98, 4330 Ålgård

Telefon: 51 61 48 85

Kontakt

Irene Paulsen Salte - Styrer Nesjane
E-post
Telefon 414 77 190

Kart