Velkommen til kommunens tomte- og boligside

 

Tomter

 

Kommunen tilrettelegger og selger tomter. Eneboligtomtene selges til private, fortrinnsvis kommunens egne innbyggere. Øvrige tomter selges via firma som vinner arkitektkonkurranser, som da selger tomt og bolig i markedet – til gunstige priser. Vi har nå gleden av å presentere feltet Kodlidalen F1.

 
Klikk for stort bilde

                                              

Kodlidalen ligger i naturskjønne og attraktive omgivelser i Kodlidalen på Ålgård. Området er samtidig sentralt, og like i nærheten finnes både Kodlidalen barnehage og Flassabekken barnehage, Solås skole, Gjesdal ungdomsskole samt et stort idrettsanlegg med mange tilbud.

Feltet skal i første omgang bygges ut med om lag 50 boenheter av totalt 130-200. Det blir variert bebyggelse, bestående av eneboliger, enebolig i rekke, rekkehus og leiligheter. Antas salgsklart vinteren 2018/2019. 

Interessert?  Send gjerne inn interesseskjemaet, så blir du kontaktet straks de forskjellige delfeltene er salgsklar. Dette er helt uforpliktende.

Interesseskjema

 

Kort om Gjesdal kommune

Gjesdal kommune ligger sentralt plassert i regionen. Med E39 som går gjennom kommunen kommer man raskt både nord og sørover.  Gjesdal er både en fjell og fjordkommune og har kystlinje fra Frafjord til Oltesvik, og den rike og varierte naturen blir mye brukt til friluftsliv og rekreasjon. Den sentrale plasseringen kombinert med blant annet flotte naturkvaliteter gjør kommunen til et attraktivt sted å bosette seg. Kommunen har en av Norges yngste befolkninger. Barn og unge er derfor et spesielt satsingsområde for oss. Her skal det være godt å vokse opp, og barn og unge skal oppleve at de er verdifulle og får brukt ressursene sine.

Kommunen har god dekning for barnehager, barne- og ungdomsskole. Solås barneskole bygges ut med flott tilbygg og økt kapasitet høsten 2018. 

Kodlidalen barnehage. - Klikk for stort bildeKodlidalen barnehage

 

 

 

 

 

 

 


I Kodlidalen er et stort og flott idrettsanlegg med stor aktivitet og mange tilbud. Høsten 2018 bygges ny hall med større kapasitet.

Klikk for stort bildeSentralidrettsanlegget, Solås skole og utbyggingsområdet i Kodlidalen øverst i bildet

 

 

 

 

 

 

 


Sentrum er oppgradert med flott park med egen strand og aktivitetsanlegg for barn og unge. Det er et rikholdig tilbud av butikker, med blant annet AMFI senter og NORWEGIAN Outlet.

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 Edlandsvannet/Perlå er like ved sentrum. Her kan man også gå tur rundt på flott tursti. 

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

Årlig starter BLINK festivalen i Ålgård sentrum, med mye spenning og moro.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

 

 

 

 

 


Folketallet i Gjesdal nærmer seg 12 000 innbyggere. 

Klikk for stort bildeStorahuset, rådhuset i Gjesdal

 

 

 

 

 

 

 

For mer informasjon om kommunen, se gjerne https://www.gjesdal.kommune.no/om-gjesdal/ny-i-gjesdal/

 

Foto: Reidun Solli Skjørestad og Gjesdal kommune

 

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Per Rovik
E-post
Telefon 51 61 42 27
Mobil 930 17 448
Eiendomsutvikling
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573