Kommunale tomter

Kommunale tomter

Tomter

For eneboligtomtene i byggetrinn 1 i Kodlidalen, blir det en spennende medvirkningsprosess. Dette betyr at de som får tildelt tomt, er sammen med sine framtidige naboer, med på å utvikle boligene. Det vil bli avholdt orienteringsmøte på nyåret, hvor dette presenteres. 
Øvrige tomter selges via firma som vinner arkitektkonkurranser, som da selger tomt og bolig i markedet – til gunstige priser. Vi har nå gleden av å presentere feltet Kodlidalen F1.

 
Klikk for stort bilde 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kodlidalen ligger i naturskjønne og attraktive omgivelser i Kodlidalen på Ålgård. Området er samtidig sentralt, og like i nærheten finnes både Kodlidalen barnehage og Flassabekken barnehage, Solås skole, Gjesdal ungdomsskole samt et stort idrettsanlegg med mange tilbud.

Feltet skal i første omgang bygges ut med om lag 50 boenheter av totalt 130-200. Det blir variert bebyggelse, bestående av eneboliger, enebolig i rekke, rekkehus og leiligheter. Antas salgsklart vinteren 2018/2019. 

Interessert?  Send gjerne inn interesseskjemaet, så blir du kontaktet straks de forskjellige delfeltene er salgsklar. Dette er helt uforpliktende.

Interesseskjema

 

Kontakt

Per Rovik
E-post
Telefon 51 61 42 27
Mobil 930 17 448
Eiendomsutvikling