Psykisk helse og rusavhengighet

Kontaktinformasjon

Avdeling bo- og hjemmetjenester psykisk helse og rusvern og Mestringssenteret ligger i virksomheten Forebygging og mestring. Her finner du kontaktinformasjon til avdelingene. 

Fagteam rus i Gjesdal kommune tilbyr tjenester til personer som har en rusavhengighet eller står i fare for å utvikle en rusavhengighet. Det gis også samtaler til pårørende som trenger råd, støtte og veiledning.

 Her finner du brosjyrer som omhandler barn som pårørende.

Tjenesten ytes etter vurdering til personer som har behov for oppfølging grunnet utfordringer innen psykisk helse og/eller rusavhengighet.

Logo

 

Smiå er et kurs- og kompetansesenter med mål om å gi mennesker som av en eller annen grunn ikke har ordinær jobb eller skoleplass, men som har lyst til å bidra med det de kan når de kan, et meningsfullt tilbud.

"Før eller siden kan livet bli tøft for alle".
Ambulant akutteam ved Jæren distriktspsykiatriske senter kan kontaktes hele døgnet. Tilbudet gjelder for innbyggere over 13 år, i Gjesdal, Klepp, Time og Hå.

Vann

 

Ønsker du å få mer hverdagsglede? Vi kan nå tilby et helt nytt kurs i Gjesdal kommune! Vi har startet Tankeviruskurs; et kurskonsept over tre ganger som passer for alle voksne. Datoer for første kurs er 07.02.19, 14.02.19 og 21.02.19. Det vil også holdes kurs i april, juni, september og november 2019. Se invitasjonen under for mer informasjon, og ta gjerne kontakt ved spørsmål eller ønske om påmelding.

Velkommen på et kjekt og nyttig kurs!

 

Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573