Psykisk helse og rusavhengighet

Kontaktinformasjon

Avdeling bo- og hjemmetjenester psykisk helse og rusvern og Mestringssenteret ligger i virksomheten Forebygging og mestring. Her finner du kontaktinformasjon til avdelingene. 

Rusvernet i Gjesdal kommune tilbyr tjenester til personer som har et rusproblem eller står i fare for å utvikle et rusproblem. Det gis også samtaler til pårørende som trenger råd, støtte og veiledning.

Barn som pårørende

 Her finner du brosjyrer som omhandler barn som pårørende.

Tjenesten ytes til personer med ulike psykiske lidelser, og de som har behov for oppfølging og behandling grunnet langvarig rusmisbruk.

Smiå der kvalitet skapes

 

Smiå er et kurs- og kompetansesenter med mål om å gi mennesker som av en eller annen grunn ikke har ordinær jobb eller skoleplass, men som har lyst til å bidra med det de kan når de kan, et meningsfullt tilbud.

JDPS. Jæren distriktspsykiatriske senter

"Før eller siden kan livet bli tøft for alle".
Ambulant akutteam ved Jæren distriktspsykiatriske senter kan kontaktes hele døgnet. Tilbudet gjelder for innbyggere over 13 år, i Gjesdal, Klepp, Time og Hå.

Brekko_vinter

Onsdag 21. februar 2018 kl. 18 inviterer vi til temakveld på Veveriet, Ålgård.

Tema er recovery, altså personlige bedringsprosesser. For nærmere info se invitasjon:

 

 

Ønsker du å få mer hverdagsglede? Vi kan nå tilby et helt nytt kurs i Gjesdal kommune! Vi har startet Tankeviruskurs; et kurskonsept over tre ganger som passer for alle voksne. Datoer for første kurs er 07.02.19, 14.02.19 og 21.02.19. Det vil også holdes kurs i april, juni, september og november 2019. Se invitasjonen under for mer informasjon, og ta gjerne kontakt ved spørsmål eller ønske om påmelding.

Velkommen på et kjekt og nyttig kurs!

 

Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573