Kultur, idrett og fritid

Grunnlovsjubileum i Gjesdal Idrettspark 2014 - Klikk for stort bildeGrunnlovsjubileum i Gjesdal Idrettspark 2014 Anders Montgomery Gjesdal kommune har et variert kultur- og fritidstilbud for både voksne og barn.

Vi har en populær kulturskole som tilbyr undervisning innen musikk, dans, drama og billedkunst samt et godt besøkt bibliotek.
 

I tillegg jobber kulturavdelingen innenfor et vidt kulturbegrep, fra idrett og friluftsliv til kunst- og kulturformidling og kulturminnevern. Kulturavdelingen forvalter også ulike støtteordninger, produserer egne arrangement og aktiviteter - og formidler kunst- og kultur til ulike målgrupper.
 

I tillegg har kommunen et rikt og verdifullt frivillig kulturliv som både bidrar til arrangement og fritidsaktiviteter for kommunens innbyggere. Frivilligsentralen er også aktiv og har mange frivillige og et variert tilbud.


Informasjon om de ulike kultur- og fritidstilbudene finner du på avdelingene sine egne nettsider:


Kulturavdelingen i Gjesdal kommune
(blant annet informasjon om lag og foreninger, offentlig bading og treningstider samt hvordan søke om treningstider, leie av Gjesdalhallen, stipend og støtteordninger, ungdomstilbud, friluftsliv, salg av bygdebøker o.l.)

 

Gjesdal Folkebibliotek
 

Gjesdal kulturskole
 

Frivilligsentralen

Publisert av Mari Rettedal Westlake. Sist endret 23.01.2017
Fant du det du lette etter?
 
  • TelefonBilde 51 61 42 00
  • PostboksBilde Rettedalen 1, 4330 Ålgård
  • Besøksadr: Rettedalen 1
  • Komm.nr. 1122
  • Org.nr. 964978573