Logo Digi Rogaland

Sauda, Stavanger og Gjesdal kommune har utviklet et system som kan gi alle kommunene i et presise varslinger av klimarelaterte utfordring, basert på lokale data.

Har du spørsmål til kommunen eller behov for en offentlig tjeneste men har ikke lyst (eller lov) til å forlate huset?

Etter litt startvansker er vi nå igang. Fra og med torsdag 30. januar får innbyggerne i Gjesdal vedtak etter helsetjenesteloven og brev tilsendt via digital postkasse.

Kommunikasjon

I vår innførte vi journalsystemet Gerica på mobiltelefonen i 5 avdelinger i Helse og velferd

Regler for disponering av torg og uterom i Ålgård sentrum ble vedtatt av kommunestyret juni 2019.

Det er mulig å booke tid og torgplass digitalt via Book-up – vårt digitale bookingsystem.