Aktuelt

Foreldre er de viktigste forebyggerne. Foreldre har innflytelse på ungdommens holdninger og valg, og foreldre har stor mulighet til å påvirke unges vaner.

Ny målesesong for radon er nå i gang.

En kommunestyreperiode er en lokaldemokratisk stafettetappe som strekker seg over fire år. Den 16. september hadde det forrige kommunestyret sitt siste møte, den 14. oktober trådde det nye sammen for første gang i kommunestyrets konstituerende møte.

Gjesdal kommune og nye Ålgård Sentrum / Kanalparken vant Statens pris for byggkvalitet 2019.

Statens pris for byggkvalitet deles ut av Direktoratet for byggkvalitet. Prisen for 2019 gikk til Ålgård nye sentrum. Dette er en fantastisk anerkjennelse. Vi nådde opp i knivskarp konkurranse med over 80 andre nominerte.

Når dette ordførarbrevet vert lagt ut på kommunen si heimeside, er vi midt i årets blinkfestival - BLINK19. Det er fjerde år Ålgård og Gjesdal er med på denne folkefesten.

Klipp hekk og busker - tenk trafikksikkerhet!

Jeg kjenner av og til på en uro. At verden ikke utvikler seg slik den burde. At helsen, for en stund, ikke var slik jeg ønsket det. At ordførertravelheten kan bli for stor. Akkurat her jeg sitter nå, avslutter og summerer opp til sommers, så kjenner jeg på en følelse som jeg tror best kan beskrives som junilykke.

Badetassen måler badetemperaturen i Perlå, Kanalparken og Raudvigå.

Dette er ment som en påminnelse til oss alle om å møte hverandre på en ordentlig måte. Jeg vil med dette slå et slag for vennlighet, høflighet og god gammeldags folkeskikk.