Digg Sommer

Digg Sommer er et ferietilbud for barn og unge som bor i Gjesdal kommune og som skal begynne i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Vi håper at sommeren 2021 vil bli en sommer verdt for dem å huske!

Alle aktivitetene i Digg Sommer er gratis, og en kan melde seg på alt det en har lyst til. Dersom det blir trangt om plassene vil vi fordele dem så rettferdig som mulig.

Friskus

Du finner informasjon om alle aktivitetene på www.gjesdal.friskus.com og der kan man også melde seg på aktivitetene. Først må en opprette en bruker. En kan lage sin egen bruker eller gjøre det sammen med en forelder:

1. Gå inn på www.friskus.com
  2. Trykk på «Ny bruke/Logg inn» oppe til høyre på siden.
  3. Legg inn ditt mobilnummer og trykk «Registrer». Fyll inn dine opplysninger og du er i gang!

PS: Vi anbefaler alle å legge inn en e-postadresse som sjekkes jevnlig, eventuelt en forelders e-postadresse. Det er her de får informasjon om aktiviteten som de har meldt seg på.

Dersom det blir for få påmeldte, kan aktiviteter bli avlyst. Noen tilbud er også åpne for alle og krever ikke påmelding.

Det er nå lagt ut tømmekalendere og ekstra matavfallsposer på Coop i Oltedal og Joker i Dirdal.

Tradisjonen tro arrangerte ordføreren nyttårsmottakelse 1. januar 2020, for første gang i nyoppussede Veveriet.

Gjesdal kommune kan nå tilby faktura for kommunale avgifter månedlig i stedet for to ganger i året for de som ønsker det (med enkelte unntak).

Frister for påmelding: 1. termin = 15.12. (ny termin starter 01.01.) 2. termin = 15.06. (ny termin starter 01.07.)

Ønsker du å gjøre en forskjell? Gjesdal kommune søker etter støttekontakter for barn og voksne, kvinner og menn.

Vi skal satse på og ta i bruk hele
kommunen. Det er viktig for oss
folkevalgte i Gjesdal. Arbeiderpartiets,
Senterpartiets og Høyres budsjettframlegg
bærer bud om en slik satsning.

Gjesdal kommune har inngått avtale med Bjerkreim kommune om sjukeheimsplassar. Vi har for tida for få kortidsplassar og vi er derfor glad for at vår nabokommune Bjerkreim hjelper oss, seier kommunalsjef Lillian Ydstebø.

Kommunestyrets vedtak for budsjett 2020-2023.

Foreldre er de viktigste forebyggerne. Foreldre har innflytelse på ungdommens holdninger og valg, og foreldre har stor mulighet til å påvirke unges vaner.

Ny målesesong for radon er nå i gang.

Valg - valgavlukke

En kommunestyreperiode er en lokaldemokratisk stafettetappe som strekker seg over fire år. Den 16. september hadde det forrige kommunestyret sitt siste møte, den 14. oktober trådde det nye sammen for første gang i kommunestyrets konstituerende møte.