Aktuell informasjon

Ordførers time

Ordførers time

Etter lengre tids opphold er jeg i gang med ordførers time igjen. En lørdag i måneden sitter jeg på Veveriet en times tid klar for å treffe innbyggere som har noe de vil ta opp med ordfører. Før sommeren kommer jeg til å ha ordførers time 7. mai og 18. juni kl 10-11.

 Det er et godt stykke tid siden jeg hadde ordførers time forrige gang. Grunnet pandemien og egen sykemelding har dette latt vente på seg. Men nå er jeg i gang igjen. Har du noe du vil ta opp, stort eller smått, ris eller ros er du hjertelig velkommen til en prat. Jeg spanderer kaffe.  

Når jeg er ute i slike ærend som ordfører, har jeg med meg den særskilte ordførerstolen. Da understreker jeg at det er ordfører Frode og ikke privatpersonen Frode som er ute på oppdrag. 

For meg som ordfører er det viktig, ualminnelig viktig, å være tilgjengelig for innbyggerne. Det er grunnen til at jeg stiller meg til rådighet disse lørdagsformiddagene. At vi folkevalgte møter innbyggerne på denne måten, tror jeg er viktig for at lokaldemokratiet skal fungere slik vi ønsker at det skal.  

 

 

I tillegg til ordførers time er jeg selvfølgelig tilgjengelig på andre måter også. Mange innbyggere tar kontakt og treffer meg på mitt kontor i «vanlig arbeidstid» også. Og naturligvis nås jeg enkelt enten her frode.fjeldsbo@gjesdal.kommune.no eller her 98 01 89 08. 

Frode Fjeldsbø 
ordfører