Digg Sommer

Digg Sommer

Digg Sommer er et ferietilbud for barn og unge som bor i Gjesdal kommune og som skal begynne i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse. Påmelding åpner kl 9, den 3. mai

Vi håper at sommeren 2021 vil bli en sommer verdt for dem å huske!

Alle aktivitetene i Digg Sommer er gratis, og en kan melde seg på alt det en har lyst til. Dersom det blir trangt om plassene vil vi fordele dem så rettferdig som mulig.

Friskus

Du finner informasjon om alle aktivitetene på www.gjesdal.friskus.com og der kan man også melde seg på aktivitetene. Først må en opprette en bruker. En kan lage sin egen bruker eller gjøre det sammen med en forelder:

  1. Gå inn på www.friskus.com
  2. Trykk på «Ny bruke/Logg inn» oppe til høyre på siden.
  3. Legg inn ditt mobilnummer og trykk «Registrer». Fyll inn dine opplysninger og du er i gang!

PS: Vi anbefaler alle å legge inn en e-postadresse som sjekkes jevnlig, eventuelt en forelders e-postadresse. Det er her de får informasjon om aktiviteten som de har meldt seg på.

Dersom det blir for få påmeldte, kan aktiviteter bli avlyst. Noen tilbud er også åpne for alle og krever ikke påmelding.

Det er et bredt program og vi håper at det finnes minst en aktivitet som barnet eller ungdommen har lyst til å delta på. På de fleste aktivitetene er det også gratis mat.