Gjesdal kommune

Gjesdaltråden

Gjesdaltråden

Gjesdaltråden er Gjesdal kommunes innbyggerapp. Her finner du meldinger om renovasjon, oversikte over nyheter fra kommunen og alle arrangement som kommunen arrangerer.

Vi jobber stadig for å forbedre Gjesdaltråden, men dette klarer vi ikke alene. Hvis du har forslag til forbedringer eller ønsker endring på Gjesdaltråden kan du gi ditt anonyme innspill på dette skjemaet: https://forms.office.com/r/9ychacmW9q

Jeg trenger hjelp med Gjesdaltråden

Send oss en e-post på post@gjesdal.kommune.no, ring til kommunen på +47 51 61 42 00  i våre åpningstider eller møt opp på Veveriet og så hjelper vi deg.

Jeg får ikke varsel for tømming av dunk

Det kan være flere grunner til at du ikke får varsel. Nedenfor er ei sjekkliste for feilsøking når en ikke mottar varsel

Sjekk varsling i app

Gå inn i appen og trykk på profilikonet oppe i høyre hjørne.

Trykk på “Varslinger” og sjekk at “Skru på varsler” er aktivert.

Sjekk varsling i innstillinger på telefonen

Mange telefoner har sperrer på slik at eieren ikke skal få for mange varsel. Det kan være at Gjesdaltråden er fanget opp her og mobilen din har automatisk skrudd av varsel. Hvordan en retter på dette varierer fra telefon til telefon, men hos mange kan en gå inn i Innstillinger → Apper → Gjesdaltråden og så sjekke at Gjesdaltråden får lov å varsle.

Sjekk at appen ikke stenges av batterirestriksjoner

Mange telefoner legger begrensninger på appene sine slik at de ikke skal sluke for mye batteri. Gjesdaltråden krever lite strøm og bør ikke begrenses for å fungere optimalt. For å tillate at Gjesdaltråden får kjøre uforstyrret, må en gå inn i innstillingene på telefonen og hviteliste den. Hvordan en hvitelister en app varierer fra telefon til telefon, men hos mange kan en gå inn i Innstillinger → Apper → Gjesdaltråden og så sjekke at appen er tillat i bakgrunnen.

Sjekk at du har valgt rett interesser

Gå inn i appen og trykk på profilikonet oppe i høyre hjørne.

Trykk på “Interesser” og sjekk at rett tømmerute er aktivert. Hvis du er usikker på hvilken tømmerute du tilhører, kan du sjekke det her: Tømmekalender - Gjesdal kommune

Jeg får ikke dette helt til, hva kan jeg gjøre?

Hvis du ikke får til alle stegene eller har gått gjennom dem alle og fortsatt ikke får varsel, så kan du få hjelp fra oss. Ring til kommunen på +47 51 61 42 00  i våre åpningstider eller møt opp på Veveriet og så hjelper vi deg. Sentralbordet har mulighet til å sende test-varsler, så en får raskt funnet ut av problemet.

 

Jeg vil endre mine interesser

Gå inn i appen og trykk på profilikonet oppe i høyre hjørne.

Velg “Interesser” og velg de interessene du vil følge.

Jeg vil endre mine distrikt

Gå inn i appen og trykk på profilikonet oppe i høyre hjørne.

Velg “Distrikter” og velg de distriktene du vil følge.

Jeg får test-varsel, men vil ikke ha det

Dersom du får test-varsel uten at du skal det, så kan det godt skyldes at det har blitt satt på tidligere og en har glemt å slå det av igjen. For å slå av test-varsel går du inn i Gjesdaltråden, velger profilikonet oppe til høyre og går inn på Interesser. Der er det en interesse som heter “Test”, huk av slik at du ikke følger den lenger. Dette vil gjøre at du ikke få test-varsel lenger.