Kjære gjesdalbu - bruk stemmeretten

Kjære gjesdalbu - bruk stemmeretten

Klikk for stort bilde

Demokratiet er den beste oppfinnelsen vi har. Bruk stemmeretten og vær med på å bestemme hvem som skal styre i Gjesdal.

Den 9. september er det valg, lokalvalg denne gangen. Dette er den viktigste muligheten du som innbygger har til å være med å bestemme. Jeg håper du benytter anledningen til å si ditt. Det er nemlig du og alle de andre velgerne i Gjesdal som bestemmer hvem som skal sitte i kommunestyret de neste fire årene.

Valgkamp kan være heseblesende for oss som prøver å bli valgt. Ja, sikkert for de av dere som opplever at dere blir «påprakket» våre budskap hvor enn dere snur dere også. Men for at vi folkevalgte og våre løsninger skal bli synlige for dere velgere, tror jeg det må være slik. Noen synes valgkamp er både underholdende og lærerikt, andre synes det er for mye fjas og at lovnadene sitter for løst. Uansett -  la meg få lov til å minne deg om følgende:

Den politiske hverdagen er roligere. Den består av skikkelig og seriøst arbeid i kommunestyrer og politiske utvalg, der vi folkevalgte gjør vårt beste for å finne gode løsninger, og skape gode tjenester for deg som innbygger i kommunen.

Jeg har en dyp respekt for alle som engasjerer seg politisk, som bruker fritiden sin i et slikt engasjement for lokalsamfunnet. Jeg har også en dyp respekt for mine meningsmotstandere i andre parti. Selv om jeg er uenig med dem i deres forslag til løsninger, ser jeg og anerkjenner jeg deres engasjement. De tror like sterkt på sine løsninger som jeg på mine. De arbeider like hardt for sitt syn som jeg for mitt. Gjesdalpolitikken er preget av gode diskusjoner, der de folkevalgte omtaler hverandre saklig og respektfullt. Det er et gode. Det er jeg stolt over.

Nå er det politisk kappestrid. Vi folkevalgte kjemper om velgernes gunst. Jeg har bestemt meg. Det er ikke noen hemmelighet hva jeg stemmer, men det skal jeg la ligge her. Her skal jeg bare oppfordre deg til å bruke stemmeretten.

Godt valg!

 

Frode Fjeldsbø
ordfører