Koronavirus

–I denne perioden har vi tatt inn to-tre tonn mer enn normalt. Vanligvis produserer innbyggerne avfall på jobb og skole. Nå foregår det meste hjemme.

0 Kommentarer

–De ansatte har vist en optimisme og ro midt oppi en situasjon der ikke bare arbeidsplassen krever helt andre ting av dem, men også hjemmesituasjonen.

Følgende informasjon har blitt sendt til alle foreldrene til barnehagebarn i Gjesdal:

Snart én måned har gått siden regjeringen 12. mars stengte ned store deler av Norge på grunn av koronaepidemien. I snart fire uker har mange foreldre jobbet fra hjemmekontor, lærere funnet nye, digitale veier i undervisningen, innbyggere meldt seg til tjeneste og kommunen blitt styrt via digitale plattformer.

Hva er blitt gjort og hvordan? Her får du fire lærerike og motiverende perspektiver på en krisesituasjon ingen av oss kunne være helt forberedt på.

Vil du/dere bli med å bidra og hjelpe sårbare barn og familier som trenger ekstra hjelp? Behovet for lokale tiltak kan bli spesielt stort nå på grunn av situasjonen vi er i med koronaviruset.

Gjesdal kommune har, med bakgrunn i den pågående situasjonen knyttet til spredning av Koronaviruset, onsdag 25. mars 2020 fattet følgende vedtak:

Fastlegene, både ved Ålgård Legesenter og Helsebanken, har lagt bak seg noen travle uker, men har nå kapasitet til å ta imot pasienter.

Dette bør du vita om den felles legevakta i Klepp.

Merk! Denne legevakta har same nummer som vanleg legevakt: 116 117