Koronavirus

Helsebanken legesenter og Ålgård legesenter informerer om årets influensavaksine.

Nå kan du som bor i Sandnes, Gjesdal, Klepp, Time og Hå bestille koronatest selv på nettet.

Det er krevende å rådgi i den pandemisituasjonen vi er i med skiftende smittetall og stadig skiftende råd. FHI har igjen kommet med nye råd.

Kommuneoverlegene i Sandnes, Gjesdal, Klepp, Time og Hå går ut med følgende råd:

På grunn av økt smittetrykk den siste tiden, har kommunelegen den 15.09.20 revidert retningslinjene for besøk på sykehjem i Gjesdal kommune. 

  • All testing is done at the emergency room in Klepp. You will not be tested without an appointment.

Frå 2. juni vil legevakta på Sandnes overta som luftveglegevakt på dagtid, medan legevakta på Kleppe fortsetter med dette kveld og helg.

Ring fastlegen i opningstida, og legevakt på 116 117 kveld og helg og du vil få beskjed om kvar du skal møta.

Skulane på Jæren er klare for å ønskje alle elevar velkomne tilbake i løpet av neste veke.

I tillegg til normal saksbehandling og post inn og ut, bygger nå arkivleder Kristin Wulvig og hennes medarbeider opp kommunens eget koronaarkiv for ettertiden.

0 Kommentarer

Etter anbefaling frå Folkehelseinstituttet, startar kommunane no testing av alle med mistanke om Covid-19. Mistanke vil framleis i hovudsak seie feber, hoste eller tung pust.

Smittevern, trygghet og elevenes beste vil være skolenes overordnede fokus. Slik blir rutinene i skolen og i SFO i ukene fremover.
Mandag 27. april åpner skolene for 1.-4. trinn og SFO. På noen områder vil det bli en litt annerledes hverdag for elever og ansatte. Med gode smitteverntiltak vil det være trygt å komme tilbake til skolen, og vi gleder oss til å ta  mot elevene på skolen igjen.