Aktuell informasjon

Ordfører Frode Fjeldsbø vil være sykemeldt i en periode fremover.

Fra og med fredag 4. februar vil varaordfører Unn Birkeland overta som fungerende ordfører. Henry Tendenes vil i samme periode fungere som varaordfører.

Kontaktinformasjon:

Unn Birkeland (mob: 959 88 724, epost: unn.birkeland@politiker.gjesdal.no)

Henry Tendenes (mob: 971 93 679, epost: henry.tendenes@politiker.gjesdal.no)

Problemene med utsending av sms for bosstømming skal nå være løst.

Ta kontakt med oss dersom du fremdeles ikke mottar sms.

Vi vil ha egen vaksineringsdag for barn 5-11 år torsdag 3. februar

Vi er tre-fire uker inn i den den første måneden, og dermed kommet så langt at vi nå husker å skrive rett år – 2022. I skrivende stund er vinteren grønn og mild, heldigvis vil mange si, for da blir ikke strømregningene fullt så vanvittige som de ellers kunne blitt.

Det anbefales at personer med symptomer tar en hurtigtest selv om de har gjennomgått covid-19 sykdom siste 12 uker.

- Vi ser nå at flere personer som siste 12 uker har vært smittet av Deltavianten, nå også kan teste positivt for Omikron. Vi anbefaler derfor at alle med symptomer tar en hurtigtest, selv om det er mindre enn 12 uker siden forrige gang de fikk påvist smitte, uttaler Hans Petter Torvik, kommunelege i Gjesdal kommune.

Norge har nå åpnet for at barn som er fylt 5 år kan få vaksine mot covid-19. Den enkelte familie må selv vurdere nytten ved vaksinen ut fra egen situasjon.