Ordfører sin kalender

Siste "koronabesøk", for ordfører og næringssjef, før sommeren gikk til Opstad og bedriftene Gapo og Ege dører. Her ble kommunen tatt godt i mot av Rune Bjerk daglig leder i Gapo og Eilef Magnar Bjerk som er daglig leder i Ege Dører. Rune og Eilef er også eiere av bedriftene.

Det er et aktivitetstilbud, der målet er å hjelpe familier til å fylle sommeren med gode opplevelser ute i nærområdene sine. Det er 5 aktiviteter, og alle under 18 år som gjennomfører, får et eksklusivt Friluftsommer-krus.

Frafjord

Skolen har tatt ferie, ungene er hjemme. I løpet av de nærmeste ukene skal vi alle sammen på ferie. En helt vanlig ferie hjemme eller på hytta for en del av oss. En helt ny og annerledes hjemme- og Norges-ferie for andre som har vært vant il å reise utenlands i ferien. Mitt ordførerbrev har tre budskap eller feriehilsener til alle ferierende.

Kjenner du unge, i alderen 18-30 år, som har en mor eller far med demens? Et helgekurs for unge som har en mor eller far med demens.

Vi ønsker at alle våre innbyggere og besøkende i kommunen skal være trygge når de bader.

15. juni fortsatte kommunens "koronabesøk", som har som formål å få en bedre forståelse for hvordan koronapandemien påvirker næringslivet vårt. Denne gangen var det serveringsbransjen, og to aktører med ulike strategi som stod for tur. En stengte og en holdt åpent.

Det var Administrasjonsutvalet som formelt konstituerte Stig Egeland i stillinga. Lillian Ydstebø har siste arbeidsdag 7. august.