Ordfører sin kalender uke 43

Det arbeides med å få den i orden igjen.

Gjesdal kommune og nye Ålgård Sentrum / Kanalparken vant Statens pris for byggkvalitet 2019.

Statens pris for byggkvalitet deles ut av Direktoratet for byggkvalitet. Prisen for 2019 gikk til Ålgård nye sentrum. Dette er en fantastisk anerkjennelse. Vi nådde opp i knivskarp konkurranse med over 80 andre nominerte.

Valg

Når dette ordførarbrevet vert lagt ut på kommunen si heimeside, er vi midt i årets blinkfestival - BLINK19. Det er fjerde år Ålgård og Gjesdal er med på denne folkefesten.

Åboas tirsdager kl. 11.30 – 13.30.

IKT lærling vil være med på treffene første tirsdag i måneden for å hjelpe til med små-spørsmål. Se datoer merket med stjerne * under.

Jeg kjenner av og til på en uro. At verden ikke utvikler seg slik den burde. At helsen, for en stund, ikke var slik jeg ønsket det. At ordførertravelheten kan bli for stor. Akkurat her jeg sitter nå, avslutter og summerer opp til sommers, så kjenner jeg på en følelse som jeg tror best kan beskrives som junilykke.

Badetassen måler badetemperaturen i Perlå og Kanalparken.

De fleste unge i Gjesdal har det bra. Ungdataundersøkelsen gjennomføres hvert tredje år. Skoleelever over hele landet svarer på en elektronisk spørreundersøkelse om foreldre, venner, lokalmiljø, skole, fritid, trening, helse, kosthold, fysisk og psykisk helse, selvbilde, tobakk, rus, mobbing, vold og regelbrudd.