Aktuelt

Gjesdal kommune arbeider med en mulighetsstudie knyttet til svømmehall på Ålgård. Studien skal vurdere rehabilitering av eksisterende svømmehall, og se det opp mot andre alternativer.

I den forbindelse inviterer vi næringslivet inn til medvirkning.

Ordfører sin kalender uke 39

Logo Digi Rogaland

Sauda, Stavanger og Gjesdal kommune har utviklet et system som kan gi alle kommunene i et presise varslinger av klimarelaterte utfordring, basert på lokale data.

Formål: Stiftelsen gir støtte til humanitære og sosiale prosjekter for enkeltpersoner, grupper og organisasjoner på Ålgård og Figgjo.

Kommunestyret i Gjesdal kommune har i møte 14.9.20 ansatt Pål Larsson som kommunedirektør i Gjesdal. Larsson jobber i dag som kommunaldirektør i Sandnes kommune, med ansvar for oppvekst og skole.

Har du spørsmål til kommunen eller behov for en offentlig tjeneste men har ikke lyst (eller lov) til å forlate huset?

Nå kan du som bor i Sandnes, Gjesdal, Klepp, Time og Hå bestille koronatest selv på nettet.

Administrasjonsutvalget har i møte i dag, 9.september, tilsatt Stig Egeland som ny kommunalsjef i tjenesteområdet helse og velferd.

Det har dessverre sneket seg inn en feil hos de av dere som har lastet ned kalenderfil av tømmeruta. Dette gjelder for rute 2.