Digg Sommer

Digg Sommer er et ferietilbud for barn og unge som bor i Gjesdal kommune og som skal begynne i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Vi håper at sommeren 2021 vil bli en sommer verdt for dem å huske!

Alle aktivitetene i Digg Sommer er gratis, og en kan melde seg på alt det en har lyst til. Dersom det blir trangt om plassene vil vi fordele dem så rettferdig som mulig.

Friskus

Du finner informasjon om alle aktivitetene på www.gjesdal.friskus.com og der kan man også melde seg på aktivitetene. Først må en opprette en bruker. En kan lage sin egen bruker eller gjøre det sammen med en forelder:

1. Gå inn på www.friskus.com
  2. Trykk på «Ny bruke/Logg inn» oppe til høyre på siden.
  3. Legg inn ditt mobilnummer og trykk «Registrer». Fyll inn dine opplysninger og du er i gang!

PS: Vi anbefaler alle å legge inn en e-postadresse som sjekkes jevnlig, eventuelt en forelders e-postadresse. Det er her de får informasjon om aktiviteten som de har meldt seg på.

Dersom det blir for få påmeldte, kan aktiviteter bli avlyst. Noen tilbud er også åpne for alle og krever ikke påmelding.

Gjesdal kommune framskynder nå 2. dose av koronavaksine.

Du kan tidligstemme på Veveriet i perioden 1. juli - 9. august.

Gjesdal har ca 300 ledige timer for 1. dose koronavaksine i uke 30.

For å kunne stemme ved stortingsvalget mandag 13. september, må du stå i manntallet.

Vi ønsker å forbedre uterommet rundt Veveriet og vil gjerne høre hvordan du vil ha det. Klikk på linken og gi din mening.