Aktuelt

Koronasmitten har sendt hjem fra barnehage, skole og arbeidsliv alle som det er mulig å installere i hjemmeaktivitet, hjemmeskole og på hjemmekontor. Dette setter oss på prøve på så mange vis, også digitalt.

Nå kan du søke om å bruke Veveriet til den store dagen.

Vil du/dere bli med å bidra og hjelpe sårbare barn og familier som trenger ekstra hjelp? Behovet for lokale tiltak kan bli spesielt stort nå på grunn av situasjonen vi er i med koronaviruset.

Ordfører sin kalender uke 14

Gjesdal kommune har et høyt fokus på å begrense smittespredningen av Covid-19 (koronaviruset). Samtidig er vi opptatt av god folkehelse og ønsker at våre innbyggere er i fysisk aktivitet. Det foreligger et nasjonalt forbud mot å drive organisert idrett, og dette skal overholdes i kommunen.

Gjesdal kommune har, med bakgrunn i den pågående situasjonen knyttet til spredning av Koronaviruset, onsdag 25. mars 2020 fattet følgende vedtak:

Fastlegene, både ved Ålgård Legesenter og Helsebanken, har lagt bak seg noen travle uker, men har nå kapasitet til å ta imot pasienter.

Dette bør du vita om den felles legevakta i Klepp.

Merk! Denne legevakta har same nummer som vanleg legevakt: 116 117

Renovasjon er en samfunnskritisk tjeneste som må fungere, og det er viktig at du følger gode avfallsrutiner.

I disse dager handler mye om koronaviruset. Hverdagen er helt annerledes enn den pleier. Situasjonen kan oppleves utrygg, og det som var vanskelig før blir kanskje enda vanskeligere. Hvis du eller noen du kjenner har det vanskelig, finnes det hjelp å få. Ikke nøl med å ta kontakt med for eksempel barnehage, skole, helsestasjon, familiesenter eller barnevernet. Vi vil hjelpe.