Aktuelt

Hver torsdag ettermiddag vil forskjellige avdelinger være i publikumsmottaket i Veveriet for å svare på spørsmål fra dere.

Denne uken er det rådmannen som er på torsdagstorget fra kl 15-18

Torsdager i hele februar vil barnehage være på Veveriet fra kl.10-18 for å svare på spørsmål og hjelpe med søknader

Ordfører sin kalender uke 5

Gjennom ordningen "Gjesdalvenn" blir flyktninger bedre kjent i Gjesdal, bygger nettverk og får gode opplevelser sammen med andre gjesdalbuer.

Har du glemt å lese av vannmåleren?

Bilvei ved Bergsvatnet

Kalenderen har slept seg hele to tiår inn i det årtusenet som ikke er så nytt lenger. Nyttårsrakettene har for lengst stilnet. De minst gjennomtenkte nyttårsforsettene er brutt for lengst. Det er tid for å finne frem nye og blanke fargeark. I år synes jeg at vi skal skrive bærekraft på disse arkene.

Registrering førsteklassing

Nå nærmer det seg skolestart. I den forbindelse er det viktig at vi får registrert riktige opplysninger om det enkelte barn i elevarkivet vårt.

Skjema

Vi ber dere om å svare på skjemaet innen 27.01.2020. Dersom noe er uklart kan du/dere ta kontakt med Ann Elin Lima på tlf. 51614311 eller på mail: ann.elin.lima@gjesdal.kommune.no

Alle foresatte som har barn som skal starte i 1. klasse til høsten blir invitert til et felles informasjonsmøte torsdag 20. februar i Veveriet, storsalen kl. 19:30-20:30. Møtet gjelder for alle skolene i Gjesdal.

Fylkesmannen i Rogaland varsler om ekstremt høy vannstand i Rogaland, rødt nivå.

Å være meddommer er en viktig oppgave som har stor betydning, ikke minst for den tiltalte i straffesaker. Det å være meddommer i tingretten eller lagmannsretten kan være en meget interessant oppgave og er et viktig samfunnsansvar.

For ordfører Frode Fjeldsbø og næringssjef André Andreassen gikk årets første bedriftsbesøk til Helland Mekaniske. Her ble de tatt godt i mot av Kenneth og Inge Stian Helland.

Gjesdal kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor menn med rett til NAV-ytelser tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem til fagbrev som helsefagarbeider.