Gjesdal kommune inviterer til prosjektkonkurranse i Kodlidalen

Kommunen skal lyse ut prosjektkonkurranse for bygging av 8 stk. eneboliger i rekke på delfelt B15 i Kodlidalen.

Det anbefales at personer med symptomer tar en hurtigtest selv om de har gjennomgått covid-19 sykdom siste 12 uker.

- Vi ser nå at flere personer som siste 12 uker har vært smittet av Deltavianten, nå også kan teste positivt for Omikron. Vi anbefaler derfor at alle med symptomer tar en hurtigtest, selv om det er mindre enn 12 uker siden forrige gang de fikk påvist smitte, uttaler Hans Petter Torvik, kommunelege i Gjesdal kommune.

Du kan nå søke om barnehageplass i Gjesdal. Frist for å søke er 1. mars.

Norge har nå åpnet for at barn som er fylt 5 år kan få vaksine mot covid-19. Den enkelte familie må selv vurdere nytten ved vaksinen ut fra egen situasjon.

Vi er glad for at Vitus Apotek på Ålgård i samarbeid med Gjesdal kommune vil tilby vaksinering mot Covid-19 fra 20. januar.

Vi har dessverre enda problemer med SMS-varslingen for bosstømmingen.