Digg Sommer

Digg Sommer er et ferietilbud for barn og unge som bor i Gjesdal kommune og som skal begynne i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Vi håper at sommeren 2021 vil bli en sommer verdt for dem å huske!

Alle aktivitetene i Digg Sommer er gratis, og en kan melde seg på alt det en har lyst til. Dersom det blir trangt om plassene vil vi fordele dem så rettferdig som mulig.

Friskus

Du finner informasjon om alle aktivitetene på www.gjesdal.friskus.com og der kan man også melde seg på aktivitetene. Først må en opprette en bruker. En kan lage sin egen bruker eller gjøre det sammen med en forelder:

1. Gå inn på www.friskus.com
  2. Trykk på «Ny bruke/Logg inn» oppe til høyre på siden.
  3. Legg inn ditt mobilnummer og trykk «Registrer». Fyll inn dine opplysninger og du er i gang!

PS: Vi anbefaler alle å legge inn en e-postadresse som sjekkes jevnlig, eventuelt en forelders e-postadresse. Det er her de får informasjon om aktiviteten som de har meldt seg på.

Dersom det blir for få påmeldte, kan aktiviteter bli avlyst. Noen tilbud er også åpne for alle og krever ikke påmelding.

Månedsbrev fra ordfører Frode Fjeldsbø.

Forbudet mot rulling med russekjøretøy har hatt effekt, men smittesituasjonen er fortsatt ikke under kontroll. Nye utbrudd blant russ kan forsinke gjenåpningen av samfunnet. Ordførerne i 14 kommuner i Sør-Rogaland har derfor vedtatt å forlenge rulleforbudet til og med 23. juni.

Gjesdal kommune selger 3 tomter i delfelt B3 og 1 tomt i delfelt B4.

12 kommuner i Sør-Rogaland innfører forbud mot rulling med russekjøretøy fra natt til lørdag 5. juni og til og med 13. juni. Det gjøres for å hindre en mulig smittespredning som kan sette gjenåpningen av samfunnet i fare.

Mandag 7. juni kl. 12 åpner vi for at personer født i 1967 til 1976 kan få bestille vaksinetid.

Endelig er nytt, offentlig toalett ved Dirdal marina klart og åpent for bruk.

Årets lesekampanje for barn starter snart!

Har du en tomt i eller nær Ålgård sentrum som kan bli det nye svømmeanleggets plassering? Gjesdal kommune inviterer tomteeiere til å tilby tomt for bygging av nytt svømmeanlegg på Ålgård. Nå har dere som tomteeiere anledning til å selge inn og begrunne hvorfor akkurat denne tomta har den beste plasseringen til formålet.