Aktuelt

Gjesdal kommune ønsker å minne om at vinteren er her, og vil oppfordre alle til å ta viktige forholdsregler.

Mandag 4. november er siste frist for å nominere kandidater til priser og stipend i Gjesdal kommune.

Valg - valgavlukke

En kommunestyreperiode er en lokaldemokratisk stafettetappe som strekker seg over fire år. Den 16. september hadde det forrige kommunestyret sitt siste møte, den 14. oktober trådde det nye sammen for første gang i kommunestyrets konstituerende møte.

Onsdag 13. november kl. 19.30. - 21.45. inviterer Gjesdal kommune til folkemøte. Temaet er: Sammen for ungdommene våre. Møtet blir i Veveriet. Det er begrensede plasser, så vær kjapp med påmeldingen.

Det arbeides med å få den i orden igjen.

Gjesdal kommune og nye Ålgård Sentrum / Kanalparken vant Statens pris for byggkvalitet 2019.

Statens pris for byggkvalitet deles ut av Direktoratet for byggkvalitet. Prisen for 2019 gikk til Ålgård nye sentrum. Dette er en fantastisk anerkjennelse. Vi nådde opp i knivskarp konkurranse med over 80 andre nominerte.

Valg

Når dette ordførarbrevet vert lagt ut på kommunen si heimeside, er vi midt i årets blinkfestival - BLINK19. Det er fjerde år Ålgård og Gjesdal er med på denne folkefesten.

Åboas tirsdager kl. 11.30 – 13.30.

IKT lærling vil være med på treffene første tirsdag i måneden for å hjelpe til med små-spørsmål. Se datoer merket med stjerne * under.