Det fineste du kan gi barna til jul, er deg selv.

Oversiktsbilde av Ålgård sentrum

Mandag 31.10 presenterte kommunedirektør Pål Larsson forslag til handlings- og økonomiplan 2023-2026.

Torsdag 01.12.22 la formannskapet fram sin innstilling til handlings- og økonomiplan.

Mandag 19.12.22 vedtok kommunestyret handlings og økonomiplan for 2023-2026.

Gutt som leker med vann

Nå er det tid for å lese av vannmåleren.

Ungdomsrådet har fordelt kr. 30 000 til lag og organisasjoner med arrangementer for ungdom i Gjesdal.

Personer mellom 18 og 64 år uten underliggende risiko for alvorlig sykdomsforløp kan nå ta en ny oppfriskningsdose dersom de selv ønsker det. Tilbudet gis etter beslutning i regjeringen.

Bilde av elv og natur i Øvre Maudal.

Her om dagen møtte jeg en person som priset høsten og mente november var den flotteste måneden i året.

Årets tema er: Vi trenger hverandre. Løft blikket! Ledige billetter til foredraget mandag 3. oktober kl. 19. i Veveriet. Vi selger også billetter i døra. Velkommen!

I tråd med Regjeringens anbefaling åpner vi nå for oppfriskningsdose for personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende risiko for alvorlig sykdomsforløp, ungdom i aldersgruppen 12-17 år med alvorlig grunnsykdom og gravide

I Gjesdal skal vi nå i gang med vårt største prosjekt noen gang. Det skal bygges nytt helsehus i tilknytning til dagens ÅBOAS i Ålgård sentrum. I den forbindelse engasjerte Gjesdal kommune våren 2022 konsulentbyrået Comte Bureau AS for å bistå i planleggingen av fremtidig helse- og omsorgstilbud.

Comte Bureau AS har nå kommet med sin rapport, og denne rapporten vil være et viktig verktøy i vårt videre arbeid.